- 5 Nisan 2019
- 0 Beğenme
- 0 / 5
- Koleksiyon: Melis Aran
- Zorluk: Kolay
-
Görüntüleme507
Hazırlanışı
Önce elma ve havuçların suyunu sıkın ve posasını bir kaba ayırın. Blenderınıza sıktığınız suyu koyun ve üzerine fındık, kaju, ceviz, incir, hurma, keten tohumu, zencefil ve tarçını ekleyin.
Blenderı karışım homojen bir kıvam alana kadar çalıştırın.
Karışımı bir kaba alıp kabak çekirdeğini ve bütün posayı ekleyin. İyice karıştırdıktan sonra Sedona Combo’nun özel yapışmaz kağıdı serili iki tepsiye karışımı eşit kalınlıkta yayın.
Bıçağın tersiyle istediğiniz boyda karışımı karelere ayırın ve kurutucuya koyun. 10-12 saat kadar kuruttuktan sonra, ters düz edip yapışmaz özel kağıdı kaldırın.
Kurutma süresi ve ısısı:
65 derecede 2 saat ve 48 derecede 20 saat
Yorum Yap